STRIORT- strækmærkebehandling

Fjern strækmærker effektivt
Striort er en særdeles effektiv metode til at fjerne strækmærker på. Det er videnskabeligt dokumenteret, at metoden kan reducere strækmærker og sikre dig synlige resultater.

Fjern strækmærker – helt op til 80%
Behandlingen er næsten smertefri, og op til 80% af mærkerne forsvinder ved 1-3 behandlinger – uanset mærkernes alder og dybde. Med Striort kan du reducere strækmærkerne og se resultater efter den første behandling.

Striort er sikker og skånsom
Ved Striort metoden bruger vi ingen nåle, laser, kirurgi eller indsprøjtninger. Striort bliver udført med en kraftig vakuumeffekt. Der opstår hverken ar, sår, skorper, blod eller efterfølgende smerte, men kun eventuelt lidt rødme og ømhed i op til 24 timer efter behandlingen.

Hvor på kroppen kan

behandlingen udføres?
Strækmærker ses typisk på fx lår, hofter, mave, arme, ben, baller og bryster. Mærkerne opstår tit i forbindelse med graviditet eller hurtig vægtstigning og viser sig som rosa, violette eller hvide striber, som opstår, fordi de elastiske fibre i underhuden bliver beskadiget. Behandlingen kan udføres på alle de nævnte områder af kroppen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Det er forskelligt fra person til person, men vi anbefaler 1-3 behandlinger inden for 1-2 år.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?
Der skal gå op til 30 dage mellem hver behandling.

Effektiv efterbehandling
Efterbehandlingen består af Striort specialcremer, som aktiverer huden. Det er vigtigt, at du påfører de medfølgende cremer på behandlingsområderne. Cremerne skal du bruge i de efterfølgende 30 dage.

Hvad koster behandlingen?
Med i prisen får du Striort cremerne til efterbehandlingen. Prisen pr. behandlingsområde er 2.000 kr.

Kontakt mig for yderligere information, spørgsmål, konsultation eller booking