PHYTOMER

Phytomer er historien om tre generationer af passionerede, der brænder for den samme sag: at tilbyde huden alle de velgørende elementer fra havet med over 50 års erfaring.

PHYTOMER TILLIDSCHARTER

«Hos PHYTOMER,
tror vi på havet og dets ingrediensers uendelige kræfter.
Tror vi på, at havets generøsitet skal respekteres.
Tror vi på retten til at være smuk, på vigtigheden af at tage vare på sin hud.
Tror vi på pålidelig kosmetik.
Tror vi på, at effektivitet og sikkerhed skal gå hånd i hånd.
Tror vi på, at kravet om kvalitet er en pligt.
Tror vi på, at der kun findes glæde, hvis der er respekt og tillid.
Og fordi vi tror, så skaber vi.
For din hud, nu og i fremtiden»

“Phytomers forskere er de første i verden, der dyrker havet i laboratorium for at forstærke dets egenskaber på huden. De skaber miljøansvarlige produkter af høj kvalitet og kontrollerer alle trin fra opdagelsen af den aktive ingrediens til fremstillingen af det endelige produkt. Med havets hjælp udvikler vi enestående produkter af høj kvalitet.” 

Antoine Gédouin, adm.direktør for Phytomer

Læs mere på: www.phytomer.dk/vores-forpligtelse-til-havet

DERM ACTE

er bogstaveligt talt ”action på huden”. Her bruges der SME (Emulsion Technology) – som en specifik indkapslingsteknologi, der giver en optimal penetration af aktive ingredienser. De aktive ingredienser trænger endnu hurtigere og dybt ind i huden og opnår en forstærket effektivitet.
Vil du reducere dine linjer og rynker samt pigmentering, så er DERM ACTE de perfekte produkter for dig.
Serien er udviklet, som et alternativ, til kosmetisk kirurgi.

 

Marc Inbane

MARC INBANE er en førende virksomhed i verden af ​​tanning kosmetik. MARC INBANE tilbyder high-end self-tanning produkter til ham og hende. Med disse produkter giver du det allerbedste til din hud og med dem kan du få en naturlig og sund glød hele året. Opdag essensen af luksus med vores unikke kollektion af naturlige self-tanning- og kropsplejeproduker. MARC INBANE’s prisvindende produkter indebærer et bredt sortiment med selvbruner, solcreme/solbeskyttelse, fugtighedscreme, hudplejeprodukter, makeup og meget mere. 

ROSALIQUE

Rosalique er en 3 i 1-dagcreme til dig, der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud, der stråler hele dagen. Indeholder UVA og UVB SPF 50.

Salcura

Berolig tør, kløende og dehydreret hud med vores unikke Bioskin serie. Oplev det unikke to-trins system med aktiv spray der lindrer i dybden, mens Zeoderm nærer og plejer hudens øverste lag. Vores produkter plejer din hud I dybden ved brug af naturlige ingredienser, som gør dem særligt egnet til huden der lider af atopisk eksem, psoreasis, tør og sensitiv hud generelt.

Hemp Nation

Unik kropslotion til daglig brug med hampefrøolie, som efterlader huden blød, smidig og velplejet. Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed. Beriget med nærende ingredienser, og en skøn duft, som giver dig lyst til at bruge Hemp Nation hver eneste dag. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ikke huden hverken fedtet eller klistret.

KENNY ANKER 

Kenny Brows er bryn produkter, som er utroligt nemme at bruge hjemme. Er du til naturlige bryn, eller ønsker du mere markerede bryn, så kan produkterne bruges. 
Kenny Brows dobbelt-specialiserede opfindelse indeholder både en blød farvet brynblyant og en spoolie-børste, som kan fåes i tre forskellige farver. Den er perfekt til at optegne og udfylde områder med tynd hårvækst, så brynet bliver ensartet og tæt, uanset om du ønsker et skarpt skræddersyet look eller sunde, fyldige bryn.

Bestceller produktet er: Det eneste, du behøver for altid at have elegante bryn. Fordi bryn også skal være skinnende. Vores transparente styling-gel markerer dine bryn og får dem til at se symmetriske og velplejede ud. Alt det, der giver dig KENNY ANKER-looket! Denne multifunktionelle vidunder-gel hjælper med at udfylde områder med sparsom hårvækst og give mere fylde til brynene, hvilket skaber naturlig balance i ansigtet. Konsistensen er så let, at du slet ikke lægger mærke til den, og fordi den er udviklet til at blive, hvor den skal, vil stylingen af dine smukke bryn holde meget længe. Denne styling-gel findes i to farver samt en klar gel. 

Kom ind og bliv inspireret til at kunne blive din egen bryn-stylist. 
De fleste lærer, at produkterne faktisk kan bruges på ganske få minutter.