Du’lac Renew

Få en smuk og ren hud med Du’lac Renew……………………….645,- 

Dit ansigt danner grundlag for førstehåndsindtrykket. Det er det første, som alle andre mennesker ser.
Det er derfor vigtigt, at du nu ved, at der faktisk kan gøres noget. Dette kan du komme til med en Du’lac Renew behandling.
Du’lac Renew er en lille og effektiv behandling. Nogle mennesker er født med eller udvikler ting, som generer dem. Med denne behandling kan skræmmende ting fjernes, som hudgevækster, karsprængninger, kolesterolaflejringer, leverpletter, millier, ”hudlapper” med og uden farve (de sidder oftest på halsen, under armene eller omkring BH kanten), spidernævus, som kan være kommet af tryk på huden eller graviditet (ses oftest i ansigt eller på decolté).
Bindevævsforøgelser kan holdes nede, som er små hårde forhøjninger i huden, som kan ligne lidt en vorte. De er hudfarvede eller hvidlige.
Små blodsøer, som oftest opstår i hårgrænsen, på maven eller ved brystet fra 40 års alderen. Disse kan også opstå på hele kroppen.
Modermærker kan også fjernes, uden at der kommer synligt ar efter. Modermærket skal tjekkes hos lægen, inden det fjernes.

Efter behandling dannes der skorpe. Det er vigtigt, at denne skorpe får lov til at sidde 7 dage og helst 10 dage. Jo længere skorpen sidder, jo smukkere bliver resultatet.
Heal Up Intensive (165,-) fra Susanne Melchiorsen påsmøres det behandlede område 5 gange dagligt de næste 28 dage. 
Undgå produkter der indeholder parfume og alkohol de næste 4 uger. 

Konsultation og spørgsmål er GRATIS